Елтон Џон / - Инстаграм
23/02/2022 u 12:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Елтон Џону се покварио авион усред лета

Након само сат времена путовања, одједном су открили квар на хидраулици, те је пилот морао да се полукружно врати ка обали јужне Ирске, која је била најближе мјесто за слијетање

Музичар Елтон Џон доживео је праву драму када се његов приватни авион покварио усред лета, те је пилот морао да изведе принудно слетање, а на аеодрому су се окупили ватрогасци и хитна помоћ.

Приватни авион којим је Елтон Џон путовао на наступ покварио се усред лета, а хидраулични квар изазвао је праву драму.

Авион вриједан 66 милиона фунти полетио је са аеродорома у Енглеској и кренуо у Њујорк, јер је Елтон Џон имао заказан концерт у Америци. Након само сат времена путовања, одједном су открили квар на хидраулици, те је пилот морао да се полукружно врати ка обали јужне Ирске, која је била најближе мјесто за слијетање.

Пилот је јавио контроли ваздушног саобраћаја да ће извршити принудно слијетање, али је и ту било потешкоћа, будући да два пута нису успјели да слете на аеродром због вјетра.

Екипа хитне помоћи и ватрогасци сачекали су Елтона и његову екипу на аеродрому, а Филип Томсон који се нашао на лицу мјеста објаснио је како је изгледала ова драматична ситуација.

"Авион је био ударен и није могао да слети. Спуштао се, али је пилот одустао када је схватио да ће ударити у писту, па се поново винуо у ваздух. Вјетар је љуљао авион са једне на другу страну, а када је из трећег пута успиео да слети, сви смо осјетили олакшање", рекао је очевидац, преносе страни медији.

Иако је био веома потресен, Елтон Џон је само неколико сати касније сјео у авион за Њујорк.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:41