Emina Jahović objavila potresni video / - INSTAGRAM
15/02/2023 u 10:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Emina Jahović o bivšem mužu: Svi ga brane, a on nije u krizi

Poznata pjevačica Emina Jahović još prije pet godina je odlučila da se razvede od kolege Mustafe Sandala, a suđenje oko alimentacije se odužilo.

Emina Jahović i njen bivši suprug svoju ljubav okončali su 2018. godine, nakon 10 godina braka, međutim, razvod nije prošao glatko, te su nekadašnji supružnici završili na sudu.

Naime, Emina je tužila bivšeg muža jer nije uplaćivao alimentaciju za djecu, međutim, Sandal je podnio kontratužbu i, prema pisanjima turskih medija, navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 eura).

"Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne miješam", rekla je Emina, a potom priznala da ljudi u Turskoj nisu objektivni po ovom pitanju.

"Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvijek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namjerno. Ali, ja sam davno prestala da se sjekiram. Jednostavno me to više ne pogađa", iskreno je priznala tada Emina za Stori.

"Još se sudimo i nadam se da će pravda pobijediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega", rekla je tom prilikom Emina, prenosi Blic.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:32