foto: Skrinšot / - FOTO: INSTAGRAM
19/09/2022 u 12:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Enrike Iglesijas šokirao obožavaoce: Objavio snimak sa drugom ženom

On je izgledao iznenađeno u tom momentu, ali joj je dozvolio da ga poljubi i to je potrajalo. Uspjela je da napravi i zajedničku fotografiju

Fanovi u šoku gledaju snimak na koje se vidi prisan susret Enrikea Iglesijasa i jedne žene. Video je zabilježen prije nekoliko dana u Las Vegasu, a ostatak priče je baš neobičan.

Žena sa snimka je obožavateljka Enrikea Iglesijasa. Kada je ga je primijetila, potrčla je ka njemu i prvo ga poljubila u obraz, a zatim krenula da ga poljubi i u usta. On je izgledao iznenađeno u tom momentu, ali joj je dozvolio da ga poljubi i to je potrajalo. Uspjela je da napravi i zajedničku fotografiju.

A gde je jedan šok, tu je i drugo iznenađenje. Sporan snimak postavio je sam pjevač na svom Instagram profilu kao najavu koncerta u Vegasu pa ili je želio da nalet ljubavi koji mu je priuštila obožavateljka iskoristi za što bolji marketing ili pak hoće da spriječi još gori scenario do čega bi došlo da je video objavljen na nekom drugom mjestu. Ovako, Enrike poručuje: "Desilo se i nemam šta da krijem", ali fanovi ne prestaju da se čude:

"Hoće li vašu suprugu ovo uznemiriti?", "Kako Ana to dozvoljava?", "Zaboga, zar Ana ovo trpi?, "Zbunjena sam…. Ani je ovo u redu? Meni ne bi bilo", "Vau, tako neprikladno od ove žene i da joj ti ovo dozvoliš. Siguran sam da tvoja supruga neće biti srećna".

Možda i čuvenoj teniserki prija način na koji njen muž najavljuje koncerte ako podržava onu- svaki marketing je dobar marketing. Vidjećemo...

Enrike se oženio Anom Kurnjikovom- 2001. godine i par ima troje djece: četvorogodišnje blizance Nikolasa i Lusi i dvogodišnju Meri.

(Blic žena)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:51