/ Arhiva
09/06/2023 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Entoni Hopkins: Gluma u Toru je bila besmislena

Hopkins se filmovima Keneta Brane, rađenim po Marvelovom stripu, pridružio 2011. godine. Tumačio je lik Odina, oca glavnog junaka, i to u tri nastavka

Glumac Entoni Hopkins opisao je svoj rad u filmovima "Tor" kao besmislenu glumu.

Hopkins se filmovima Keneta Brane, rađenim po Marvelovom stripu, pridružio 2011. godine. Tumačio je lik Odina, oca glavnog junaka, i to u tri nastavka.

- Ako sjedite ispred zelenog ekrana to je besmislena gluma. Stavili su me u oklop, zalijepili mi bradu. Sjedi na tron i malo se deri - opisao je Hopkins svoju ulogu u "Toru".

Hopkins je ušao u istoriju 2021. godine kao najstarija osoba koja je osvojila Oskara za glumu, kada je dobio nagradu za ulogu dementnog muškarca u filmu "Otac". Prvog Oskara donijela mu je uloga Hanibala Lektora u kultnom filmu "Kad jaganjci utihnu" 1992. godine.

Entoni Hopkins je diplomirao na koledžu za muziku i dramu u Kardifu 1957. godine, a slavu je stekao kada ga je uočio Lorens Olivije i doveo u Kraljevsko narodno pozorište.

Njegov kolega iz "Tora" Kris Hemsvort rekao je za GQ magazin da voli iskustvo koje mu je donio rad na filmovima "Tor" franšize, ali je dodao da se s vremena na vrijeme zasiti lika kojeg glumi.

Kako kaže, spreman je da se vrati "Toru", ali da neko vreme želi da radi drugačije stvari, prenosi b92.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2023 20:33