Eva Ras / -
03/02/2023 u 20:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eva Ras o borbi sa kancerom: Kvalitet života mi je veoma loš

Pored svega, nije izgubila vjeru u život i sluša savjete ljekara kada je u pitanju njeno zdravlje

Glumica Eva Ras iza sebe ima čitav niz traginič događaja. Nakon što su joj prerano preminuli suprug i ćerka Kruna, Eva je 2002. godine oboljela od raka materice.

Pored svega, nije izgubila vjeru u život i sluša savjete ljekara kada je u pitanju njeno zdravlje.

- Medicina mi pomaže da produžim život. Sa kancerom se borim godinama, jako sam zahvalna na tome iako je kvalitet života veoma loš. Ne mogu da ‘krkam’, da pušim i pijem, ali otkad sam se razboljela shvatila sam koliko je život dragocjen i lijep. Mislim da na planeti Zemlji ništa nije dragocjenije od života, rekla je glumica, prenosi „Grand Online“.

Eva nikada nije živjela na „visokoj nozi“.

- Uvijek sam se vozila autobusom, i kada sam bila najslavnija. Niko se ne iznenadi zbog toga, jer se nikada nisam odvojila od naroda. Kada bih se vozila avionom, nikada nisam putovala u biznis klasi. Taksi ne bih platila ni tuđim parama, iskrena je dramska umetnica.

Iako se tri puta udavala, Radomir Stević Ras ostao je njena najveća ljubav.

- Moj ljubavni život sam posvetila mom suprugu. Imala sam tri supruga, ali otkada je umro Ras nemam nikoga. Ružno je da pišu kako imam ljubavnika koji je od mene mlađi šezdeset godina. Svaki čovjek treba da zna da se ljubav gaji, ne kupuje se u supermarketu, i da biste je dobili morate da je date, zaključila je sada Eva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:00