/ - INSTAGRAM
11/06/2023 u 20:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evo čime se bavi brat Zdravka Čolića

Decenijama unazad pjevač Čolić jedan je od najpopularnijih na javnoj sceni, rijetko govoreći o privatnom životu i baš zato sve intrigira kako se ponaša van scene

Popularni estradni umjetnik Zdravko Čolić godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, a njihovu ljubav upotpunile su nasljednice Una i Lara, a malo ko zna da važnu ulogu u njegovom životu igra njegov brat Dragan.

Decenijama unazad pjevač Čolić jedan je od najpopularnijih na javnoj sceni, rijetko govoreći o privatnom životu i baš zato sve intrigira kako se ponaša van scene. 

Veliki dio svog uspjeha Zdravko Čolić pripisuje svom bratu, koji mu je oduvijek bio nesebična podrška i vjetar u leđa u ostvarivanju snova.

Zanimljivo je da za razliku od svog brata koji je dio javnog života Dragan živi potpuno drugačije, a malo ko zna da je vlasnik jedne ćevabdžinice u Beogradu.

Pjevač redovno ide kod brata u restoran i uživa u njegovim specijalitetima, posebno voli ćevape i pljeskavice.

Iako ih rijetko možemo vidjeti zajedno pred kamerama, Zdravko je veoma vezan za Dragana. 

"Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici", rekao je jednom prilikom Zdravko, prenosi "Informer".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:38