/ -EXIT PROMO
12/10/2023 u 17:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

EXIT predstavio još jedno moćno muzičko izdanje

Human Rias jedan je od članova Exitove porodice

Svega mjesec dana nakon što je Exitova diskografska kuća predstavila svoje prvo izdanje - Space Motion & JES - "Universe", traku koja je munjevitom brzinom osvojila svijet elektronske muzike i muzičke top liste, EXIT Soundscape sada donosi još jedno moćno ostvarenje, a u pitanju su Human Rias & ANDATA feat. EZLN i singl pod nazivom "I Can Feel You".

Human Rias jedan je od članova Exitove porodice, koji je u muzičkim krugovima uveliko poznat kao neko ko na svakom svom nastupu ostavi srce na DJ pultu, a upravo to je i radio na nekim od najvećih svjetskih festivalskih bina. Ovaj njemački muzičar i producent iranskog porijekla upisao se u istoriju Exita i to kao jedini DJ koji je otvorio i zatvorio Exitovu Dance Arenu i to na spontani zahtjev publike, odmah po završetku nastupa dvojca ARTBAT!

Mračna i uzbudljiva traka "I Can Feel You" koju pored Humana potpisuju njemački dvojac ANDATA i pjevačica EZLN predstavlja savršenu mješavinu snažnih ritam mašina i sintisajzera, dok zarazni vokali teraju na ples. Publika EXIT festivala već je imala priliku da čuje ovu traku i to baš ove godine kada je Human zatvorio Dance Arenu.

-Pesma "I Can Feel You" je za mene opis sreće, radosti, ljubavi i tuge - i sve to u isto vrijeme. To je ujedno bila i savršena traka za zatvaranje mog nastupa na Dance Areni koju smatram svojim domom, a na taj način osjećao sam se povezano sa svima- izjavio je ovim povodom Human Rias.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
EXITNOVO IZDANJE
09. maj 2024 21:18