Adel 1 / -ADEL 1
03/11/2021 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Фанови боjкотуjу Адел

Ако желите да се осjећате сиромашно, идите и купите улазницу за оваj концерт. Адел, душо, волим те, али не могу да приуштим себи ову карту - поручио jе jедан обожаватељ

Адел jе недавно обjавила листу датума за концерте 2022. у Лондону, што ће бити њени први наступи у Енглескоj од 2017. године. Познато jе већ да ће Адел наступити на фестивалу BST Hyde Park заjедно с Елтоном Џоном, Дjуран Дjураном и Прл Џемом. Међутим, сада су се поjавили коментари да jоj фанови наjвише замjераjу то што су карте за њен концерт прескупе. Наjjефтиниjа улазница за концерт кошта 90 фунти, а они коjи желе нешто боље мjесто мораће да плате 112 фунти. Осим регуларних улазница, постоjе и Голд улазнице, чиjа jе циjена 274 фунти, док Диамонд улазнице коштаjу 390 фунти. Наjскупље ВИП улазнице коштаjу 580 фунти. Након што су обjавили циjене улазница, фанови су своjу огорченост подиjелили на друштвеним мрежама.

- Ако желите да се осjећате сиромашно, идите и купите улазницу за оваj концерт. Адел, душо, волим те, али не могу да приуштим себи ову карту - поручио jе jедан обожаватељ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 00:09