/ Фото: Инстаграм
13/12/2021 u 19:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Феђа Димовић: Жеља нам је да урадимо дует са Даницом Црногорчевић

Београдски синдикат је политички неподобан откад постоји, каже он

Фронтмен Београдског синдиката Феђа Димовић каже да им је велика жеља да ураде дует са пјевачицом етно музике Даницом Црногорчевић.

- Народњаци и хипхоп у пежоративном смислу, то ми више дјелује као модерни турбо фолк. Турбофолк јесте фузија нечега што је тренутно актуелно, а деведесетих је била актуелна денс музика. Ово данас ми дјелује као гастербајтерска музика- каже Феђа у интервјуу за Нова.рс. 

Како је казао, откад Београдски синдикат постоји јасно је да су увијек били политички неподобни.

- Та фасцикла са нама се само предаје из руке у руку, а ми смо обиљежени од неког времена као неки људи који износе ставове који нису толико популарни- искрен је Феђа.

Kада је ријеч о протестима који су се протеклих недеља одржавали широм Србије, Феђа каже да их и подржава, али и да је сам био учесник истих са својом породицом.

- Лично подржавам све протесте који су борба за праве вриједности. Ишао сам на све ове претходне протесте, а планирам да идем и даље. Видјећемо у ком правцу то иде, а да се не злоупотријеби у политичке сврхе, већ да се изборимо за чист ваздух и земљу. Ја, моја супруга и ћерка смо ишли на протесте да бисмо се изборили за земљу коју треба да оставимо нашем дјетету. Да ја не морам да на апликацији гледам индекс ваздуха сваки пут када желим бебу да изведем напоље- поручио је Феђа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 16:48