Крстиња Тодоровић  / Фото: Гранд
26/06/2021 u 18:28 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Финале највећег такмичења вечерас: Крстиња, Исак и Немања наше наjсjаjниjе звиjезде

Побjедник ће добити аутомобил, двиjе пjесме од стране продукциjе и комплетан маркетинг

Велико финале наjгледаниjег шоу програма Звиjезде Гранда окупиће 16 финалиста из Србиjе, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македониjе коjи су у наjужи круг ушли након скоро две године музичке борбе, колико jе због пандемиjе корона вируса траjала ова сезона.

За титулу наjбољег бориће се и сва три црногорска представника Крстиња Тодоровић, Исак Шабановић и Немања Петровић.

- Пресрећна и презадовољна, тренутни утисак риjечима не могу описати. Моj сан jе испуњен. Припремам се jаче и боље него икад, позитивна трема свакако да постоjи, одговорност свакако, jер треба оправдати досадашњи резултат. Радуjем се финалу. Jа сам презадовољна досадашњим пласманом, испунила сам своj циљ, ниjе мала ствар ући у топ 16 наjбољих. Сви ми донекле прижељкуjемо побjеду, али публика jе ту да одлучи и свакако да ћу бити пресрећна како год да буде. Сматрам да смо сви ми различити и посебни, сезона већ предуго траjе у везала нас jе међусобно, тако да своjе колеге не гледам као конкуренциjу, већ као приjатеље - казала jе Крстиња уочи финала и позвала све да гласаjу за њу:

- Уколико желите да гласате за мене, укуцаjте броj 1 у поруци и пошаљите на броj земље из коjе гласате. Из Црне Горе поруку шаљете на броj 14541.

И њен колега Немања Петровић изборио jе пласман у финалу, а треме како каже, нема па се нада великоj подршци фанова као и до сада.

image

Петровић 

Фото: Гранд

- Спремам се са тимом, велики броj људи стоjи иза мене, имам пуну подршку своjих менторки. Разлога за трему нема, осjећам се потпуно спреман. Очекуjем да наступ буде онакав какав и треба д абуде за финале и надам се пуноj подршци моjих фанова. Jа сам поп пjевач, биће нешто из тог репертоара. Сматрам да су у финале прошли наjбољи и обjективно видим своjу шансу-поручио jе Немања. Немања ће наступити под редним броjем 16 а сви коjи желе да гласаjу за њега то могу учинити тако што ће броj 16 послати на 14541.

Jедан од наjвећих фаворита у досадашњем такмичењу Исак Шабановић пласман у финалу изборио jе преко баража.

image

Шабановић

Фото: Фејсбук

- У финалу смо Звиjезда Гранда. Хвала тиму коjи jе био ово вриjеме уз мене! Хвала мом ментору коjи jе вjеровао у мене и онда кад ни jа сам нисам. И наравно свима вама коjи сте несебично из дана у дан пружали ми велику љубав и давали снагу, наjбоља сте подршка коjу неко може имати! А сад идемо даљеее заjедно у велико финале - написао jе Исак на Инстаграму. Исак ће наступити под редним броjем 5, а поруку за њега из Црне Горе можете послати на броj 14541.

Саша Поповић промиjенио jе правило у овоj сезони, тако да побjедника Звиjезда Гранда неће бирати стручни жири, већ искључиво публика путем СМС гласања. Финалисту коjи триjумфуjе у великоj завршници очекуjе и богат наградни фонд.

- Поред статуе побjедник ће добити аутомобил марке "шкода скала", двиjе пjесме од стране продукциjе и комплетан маркетинг - саопштено jе из Гранд продукциjе.

Подсећамо, финалисти су Мите Стоилков, Валентина Кузмановић, Мухарем Хадровић, Мариjа Груевска, Белма Хусеинефендић, Селим Селимовић, Александар и Димитриjе Казић, Крстиња Тодоровић, Мартин Аjдаревић, Исак Шабановић, Садик Хасановић, Зорjа Паjић, Ивана Богићевић, Махир Мулалић, Немања Петровић и Боjан Павловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:19