/ - FOTO: GRAND ONLINE
20/12/2022 u 14:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Folk legenda u dugovima do guše: Bivšoj ljubavnici mora da isplati 67.000 eura

Sud je donio presudu prije dvije godine, kojom je naloženo da Halid isplati ljubavnici sve do poslednjeg centa

Folk pjevač Halid Muslimović državi Bosni i Hercegovini i povjeriteljima navodno duguje 325.000 maraka, što bi u protivvrijednosti bilo oko 160.000 eura.

Naime, kako dalje prenose domaći mediji, Okružni sud u Prijedoru, okončao je prekršajni postupak u diskografskoj kući "Haliks rekords", koju je vodio poznati pjevač, vlasnik hita "Znam za sve sam kriv".

Ranije ove godine pokrenut je prekršajni postupak, koji je ubrzo okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja je mogla da se unovči, piše "Skandal".

- Povjerioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen - izjavio je izvor za gorepomenuti portal.

Navodno najveći poverioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, kao i Elektrodistribucija.

U sudu su, za gorepomenuti portal, podsjetili da je Zakonom o stečaju propisano da, ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija mora da zaključi postupak.

U diskografskoj kući "Haliks rekords" Muslimović je snimao svoje pjesme i sarađivao s manje poznatim pjevačima. Računi su godinama bili blokirani, a najbolje je poslovala 2016. godine, kada je prijavljena dobit od čak 650.000 eura, piše "Skandal".

Ipak, uprkos dugovima i problemima na sve strane, Muslimović sprema koncert povodom 40 godina muzičke karijere.

Da podsjetimo, osim diskografske kuće, Halid je kako su pisali domaći mediji, navodno izgubio bitku na sudu i protiv ljubavnice Sonje Bašić, kojoj je dužan da isplati dug od 67.000 eura.

Sud je donio presudu prije dvije godine, kojom je naloženo da Halid isplati ljubavnici sve do poslednjeg centa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. mart 2023 22:16