Francuska pjevačica Zaz / - SHUTTERSTOCK
12/09/2022 u 23:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Francuska pjevačica Zaz vraćena sa kanadske granice jer nije vakcinisana

Zaz je rekla da je preležala bolest i da je do sada imala koncerte u inostranstvu gdje je ponekad boravila u izolaciji i stalno išla na testiranje

Francuska pjevačica Zaz svjetski poznata po pjesmi "Je veux" morala je da odloži planirane koncerte u Kvebeku jer je vraćena sa kanadske granice zato što nije primila vakcinu protiv korona virusa.

Kako je prenijela francuska onlajn televizija BFMTV, Zaz je na Fejsbuku napisala da je odložila koncerte zakazane u septembru jer su u Kvebeku na snazi zdravstvene mjere protiv korona virusa.

„Ja sam osoba od integriteta, ne mogu da budem ono što jesam i da pjevam ono što pjevam ako radim suprotno od onoga što moje tijelo, moje srce i moja duša osjećaju“, dodala je pjevačica.

Zaz je rekla da je preležala bolest i da je do sada imala koncerte u inostranstvu gdje je ponekad boravila u izolaciji i stalno išla na testiranje.

Iako pjevačica odbija vakcinaciju, rekla je da poštuje svačiji izbor. Izrazila je nadu da će zdravstvena situaciji biti bolja u Kanadi kako bi mogla da održi koncerte.

Zaz je u oktobru 2021. objavila peti album „Isa“. Pjevačica će 2025. godine igrati u mjuziklu o slavnoj Edit Pjaf u produkciji Tomasa Langmana.

Pjevačica čije je pravo ime Izabel Žefroastekla je svjetsku slavu sa pjesmom „Je veux“ sa istoimenog prvog albuma 2010. godine.

Ima prepoznatljiv glas koji neki porede sa glasom Edit Pjaf, piše pjesme i njena muzika predstavlja mješavinu stilova – džeza, soula i francuske šansone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:18