Morgan Friman / -FOTO: EPA
19/08/2023 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumac Morgan Friman teško bolestan

Doduše, trpi nevjerovatan bol. Boli ga da hoda, ustane sa stolice, pa čak i samo pomjera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor

Prijatelji Morgana Frimana upozorili su da je glumčevo zdravlje jako kritično usred medijskih natpisa da se zvijezda "raspada", prenosi Daily Star.

Prema izvještajima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odijelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočara dok je pozirao s rukama na leđima. Prema Radar Onlajnu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za pomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvijek jedan od "najvrijednijih ljudi u Holivudu".

- Doduše, trpi nevjerovatan bol. Boli ga da hoda, ustane sa stolice, pa čak i samo pomjera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor.

Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dvije godine, rekavši za Radar Onlajn da apetit ima "tendenciju da nestane" uslijed bola. Zdravlje zvezde dospjelo je na mnoge naslovne stranice poslednjih mjeseci, posebno jer je Friman zbog infekcije bio prisiljen da otkaže put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Uprkos svemu, njegov predstavnik je insistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživio mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizovana lijeva ruka, a od tada nosi kompresionu rukavicu na lijevoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 06:16