Petar Strugar / Instagram
30/05/2023 u 07:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumac Petar Strugar u vezi sa mlađom kolegincom

Oni su uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan

Glumac Petar Strugar navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković. Oni su uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan.

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji "Državni službenik", a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina.

Ninu je publika pored uloge u seriji "Državni službenik" imala prilike da gleda u serijama "Kalkanski krugovi", "Radio Mileva", "Klan", "Preživeti Beograd", filmu "Močvara", a prva uloga bila joj je u tinejdž seriji "Priđi bliže", sa 16 godina.

Ona je svojevremeno istakla da je zbog Nebojše Glogovca uplovila u glumačke vode.

- Ostala mi je neostvarena želja da snimim nešto sa njim. On je bio razlog i neko zbog kog sam zavoljela glumu. Više puta sam gledala predstavu "Hadersfild", to je njegovo remek djelo - rekla je za "Telegraf" glumica.

Diplomirala je na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta i na to je vrlo ponosna. Dobro je poznato da su Peletovi studenti "osuđeni" na uspeh.

- Sa profesorom još nijedan projekat nisam radila zajedno, a baš bih voljela. Često se sjetim svega što nam je Pele pričao tokom studija - rekla je tada glumica.

O njenom privatnom životu se malo zna, a poznato je da se u prošlosti zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:57