/ Фото: Инстаграм
17/12/2021 u 07:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумац заљубљен и то не крије: Лијепа Баранка се уселила у Биковићев стан

Медији пишу да Милош са Иваном планира и заједничку будућност

Глумац Милош Биковић ужива у вези са Иваном Малић, а она је сада објавила прву њихову фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм.

Како су српски таблоиди писали раније ствари међу њима су озбиљне, а о томе свједочи и информација да се Ивана недавно уселила у Биковићев изнајмљени стан у центру града.

Иако су сви мислили да је у питању још само једна у низу Биковићевих неозбиљних веза, они који га познају кажу да се глумац тотално промијенио и да му веза са Иваном веома прија, те да с њом планира и заједничку будућност.

Заљубљени пар тренутно ужива у Русији, гдје Милош у Москви ради на снимању новог остварења.

Биковић има озбиљне намјере са Иваном, иначе родом из Бара, а како извор близак пару открива, они ће одмах након Нове године заједно отпутовати у Сједињњене Америчке Државе.

Њих двоје ће тамо спојити лепо с корисним, пошто Милош има обавезе промовисања другог дела филма "Јужни ветар" са својим колегама из тог остварења. У склопу те америчке турнеје, они ће сваки слободан тренутак и паузу провести заједно, чему се унапријед радују.

Ивана и Милош први пут су се појавили заједно на Свјетском првенству свијета у боксу у Београду, а затим и на премијери филма "Јужни ветар 2: Убрзање" у Kомбанк дворани, гдје Биковић игра главну улогу.

Kако су медији тада писали, глумац је везу са Црногорком наводно започео у августу ове године. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 18:44