Светлана Бојковић / - Светлана Бојковић
25/12/2021 u 18:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумица Светлана Бојковић добитница награде за изузетну жену деценије

- Има много изузетних жена. Неке бих сигурно изоставила. У мом приватном животу, то су моје пријатељице - поручила је она

Глумица Светлана Бојковић примила је награду за изузетну жену деценије, а како наглашава велико јој је част и задовољство што је добила ово признање.

 - Жири је био велик. Око двадесет људи из разних области. То је већ један велики комплимент, када вас такав жири изабере да добијете награду. То је једна прича. Друга је прича што није у питању професија, већ личност, и то се награђује. Професија плус то у шта си се изградио, у какво људско биће, у каквог човјека, какви су твоји погледи на свијет, ставови у животу, односи са људима. Све то кад се сабере формира једну личност. Једна од најинтересантнијих награда је управо ова - каже Цеца Бојковић.

На питање ко је по њеном мишљењу изузетна жена, Цеца одговара:

 - Има много изузетних жена. Неке бих сигурно изоставила. У мом приватном животу, то су моје пријатељице.

Према њеним ријечима изузетност не треба да се мијења, зато је и аутентична.

 - Укуси су другачији, мода је другачија. Суштина изузетности у позитивном смислу је остала заувијек иста. Између осталог то подразумијева и етички профил личности - наглашава она.

Она истиче да ће 2021. памтити и даље по корони.

 - Има лијепих тренутака наравно. Драго ми је да је позориште почело да ради, да су се глумци вратили, да се публика вратила у позориште и то је заиста мир. Ми се бавимо овим послом, то је наш живот. Ми стварамо љепши, бољи свијет и онда и живимо у томе - рекла је Цеца, која је нагласила да нема неостварених жеља.

 - Мени је најдраже позориште које ми причињава највеће задовољство. Тај контакт са публиком је незамјенљив. Моја основна љубав и опредјељење је позориште. Остајем вјерна томе. Наравно, гостујем и на телевизији, снимам филмове -  рекла је она.

На питање коју улогу сматра својом највећом улогом, Светлана каже:

 - Не могу да издвојим једну, има их сигурно седам, осам до десет. Највише сам вољела да играм “Мадам Сан Жен” у Народном позоришту, “Елизабету од Енглеске” у Атељеу, “Пучина” у Југословенском драмском позоришту.

Глумица је открила да жели да се одмори за празничне дане и то повучено, а само једну жељу има.

 - Гледаоцима желим добро здравље, расположење и да нам сљедећа година однесе ову корону - истакла је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:21