Goca Tržan FOTO: INSTAGRAM / - GOCA TRžAN FOTO: INSTAGRAM
04/12/2022 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goca Tržan: Najbolje se osjećam kad sam gola

Goca Tržan ponosna je na svoje tijelo

Goca Tržan nema dlake na jeziku, a nije ni stidljiva kad je pokazivanje tijela u pitanju, te ne čudi što, od svih modnih trendova, najviše voli svoje golo telo.

Pjevačica je govorila o modi, pa otkrila šta najviše voli da nosi, a onda se dotakla i golotinje.

- Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvijek sam bila sklona eksperimentisanju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam tome da nosim ženstvenu klasiku, jer čini mi se da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu, i definiše me na najbolji mogući način. Pratiti modne stilove po svaku cijenu i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cijenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite da ispratite koji model cipela ili kroj je u trendu, kaže Goca i dodaje:

- Iskreno, ja se najbolje osjećam kada sam gola! Možda zvuči sumanuto, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopšte nisu bitne, volim garderobu sa koje ne vise etikete, jer mi je to neukusno da vidim! Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije mnogo skupa, da može lako da se promijeni da mi ne bude žao da je iznosim, jer problem je kod mene što ja ne mogu da kupim jedno i da imam zauvijek“, objasnila je Tržanova i dodala da se, kada je u pitanju scenska odjeća, savjetuje sa stručnjacima:

„Imam pomoć stilistkinje, ona je mlada žena, obrazovana, izverzirana za te stvari, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savjetuje, i njoj mnogo vjerujem. Ta saradnja traje poslednje dvije godine“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. septembar 2023 05:21