Goga Sekulić / -INSTAGRAM
31/08/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goga Sekulić o karijeri: Nemam nijednu autobiografsku pjesmu

Popularna pjevačica ističe da joj se u karijeri sve dešava spontano

Popularna pjevačica Goga Sekulić jedna je od traženijih izvođača. Gdje god da nastupa uvijek napravi fenomenalnu atmosferu.

Ovo ljeto Sekulićeva je radila punom parom. Prije par meseci publiku je obradovala novom pjesmom zanimljivog naziva "Bivši u problemu".

U intervjuu za Toxic, Goga je otkrila da li je nekom bivšem partneru posvetila svoju pjesmu, ali i otvoreno govorila o sujeti i podršci na estradnom nebu.

-Iskreno, baš sam o tome razmišljala, u svojoj karijeri nemam ni jednu autobiografsku pjesmu. Sve mi se dešava spontano, tako da ni ovu pjesmu nisam nikome poručila. Jednostavno mi se dopao tekst kada su mi ga poslali -objasnila je Goga.

O tome da li se čula sa Anom Nikolić, kada joj je javno pružila podršku, Sekulićeva je ispričala u nastavku:

-Da čule smo se, i meni Ana zvuči pozitivno i veselo što je najvažnije. Nas dvije idemo i kod istih frizera i šminkera, tako da ne znam kako se to nekim pjevačima desi da uđu u neko ludilo sa medijima.

Na pitanje da li na estradi ima više sujete ili podrške, Goga je to objasnila na svoj način:

-Što se tiče mene, i još nekih mojih kolega može da ima podrške jer ljudi koji se bave svojim životima nemaju vremena da misle o drugima, ali i tako ima druga strana koja je zavidna i ljubomorna.

Za sam kraj, pjevačica je otkrila da li ima u planu u narednom periodu da objavi i novi album:

-Znate kako, neko ko ima malo dijete i brižna je majka kao ja, još uvijek ne mogu u punoj snazi da se vratim na muzičku scenu, i nije mi žao. Tu sam i radim, izdajem singlove i pripremam novi album-zaključila je Goga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 13:03