Goga Sekulić / -INSTAGRAM
09/10/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goga Sekulić otkrila: „Čekam pravi momenat za svoj koncert"

Pjevačica se oprobala u raznim muzičkim žanrovima

Jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih muzičkih vokala Goga Sekulić nedavno je u jednom beogradskom klubu dovela atmosferu dovela do usijanja a prije nastupa pjevačica je za Toxic produkciju otkrila koji muzički žanr preferira, s obzirom na to da se oprobala od pop-folka do repa-trepa.

-Meni je svejedno, slobodna sam krenula svoju karijeru i više sam bila pop pjevačica. Pjesma "Ljubavnica" je jednina koketirala sa folkom dosta pjesama mi je radila i grupa "Zana" a svi znamo da su oni zabavnjaci. Ali ja lično se bolje osjećam u pop-folk kobinaciji!

Pjevačica je otkrila i da li planira da napravi neki koncert uskoro.

-Prosto mora neki momenat da se desi, ja sam imala dosta uspješnih svjetskih turneja bilo je neko drugo vrijeme kada se radila Marakana tu pravili koncerte zvijezde poput Čole, Cece, Merlina, Lukasa a mi smo bili prilično mladi ali smo imali hitove. Vrijeme se promijenilo ja sa svojim hitovima mogu da napravim koncert bez problema ali mislim da treba da bude momenat, osvježenje, neki dobar album da bi to imalo malo smisla. Ne trebamo trčati pred rudu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 19:06