Гогољ бордело / -WIKIMEDIA COMMONS
31/10/2021 u 11:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

„Гогољ бордело” на отварању Арсенала

Мултиетничка џипси панк-рок атракциjа, амерички бенд „Гогољ бордело", други jе потврђен извођач на 12. Арсенал фесту у Крагуjевцу, а у простору Кнежевог арсенала наступиће прве фестивалске вечери, 30. jуна

Мултиетничка џипси панк-рок атракциjа, амерички бенд „Гогољ бордело", други jе потврђен извођач на 12. Арсенал фесту у Крагуjевцу, а у простору Кнежевог арсенала наступиће прве фестивалске вечери, 30. jуна. Било jе предвиђено да „Гогољ бордело" jош раниjе свираjу на Арсеналу, међутим, због пандемиjе ковида 19, нису долазили у Европу. Кросовер састав са Менхетна коjи, у доброj мjери, инспирациjу за своjе пjесме налази у традициjи Балкана, стиже у Крагуjевац у склопу велике европске турнеjе у jуну и jулу 2022, гдjе ће одсвирати 29 концерата и фестивалских наступа.

-Европо, џипси-панк племе не може да буде мирно. Било да сте спремни или не, долазимо да проведемо љето 2022. са вама - еуфорично наjављуjу „Гогољ бордело". Публика у срцу Шумадиjе може да очекуjе незаборавну атмосферу са кабаретским елементима, уз њихове стандарне концертне адуте „Wonderlust King", „Pala Tute", „Start Wearing Purple".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:43