Goran Bregovic / -INSTAGRAM
25/08/2023 u 20:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goran Bregović nije bio na aerodromu u Moldaviji

S granice vraćeni članovi benda Wedding And Funeral Orchestra

Nakon vijesti da je Goranu Bregoviću zabranjen ulaz u Moldaviju, oglasila se i moldavska granična policija objasnivši da muzičar nije ni bio na aerodromu u Kišnjevu, a ulazak u državu odbili su njegovom bendu.

Kako prenosi portal Agora, Bregović je sa svojim bendom Wedding And Funeral Orchestra trebao nastupati na Gustar Music Festivalu, ali organizatori festivala su objavili da se nastup neće održati zbog situacije na aerodromu.

No, nekoliko dana kasnije, generalni producent Gustar Music Festivala, Vlad Costandoi za medije je izjavio da su tada stigli samo članovi benda. Goran Bregović 19. i 20. augusta nije bio na aerodromu u Kišinjevu.

Štoviše, Bregovićev menadžer Adis Gojak za medije je otkrio da je Bregović bio na krstarenju i da nije ni krenuo na put u Moldaviju, kada su dva člana njegovog benda 19. augusta vraćeni s aerodroma.

U policijskom saopštenju za javnost navodi se da Bregović ima zabranu ulaska u Moldaviju još od 2022. godine te da su organizatori festivala Gustar bili unaprijed obaviješteni o ovoj zabrani. Međutim, organizatori nisu htjeli potvrditi ove informacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2023 08:35