/ -Фото: Фејсбук
10/06/2022 u 13:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грандова пјевачица објавила пјесму о пијанству, Јутјуб је санкционисао

Зорана наводи да се у споту не појављује ништа што није примјерено, већ се на један духовит начин приказује оно што се дешава са омладином

Младој звијезди Гранда Зорани Мићановић Јутјуб је блокирао спот због, како се наводи, експлицитног садржаја и истицања дјелова тијела.

Због тога милиони пратилаца Грандовог канала нису обавијештени о изласку нове Зоранине пјесме „Пољуби ме кад сам пијана „.

Пред крај прошле године Зорана је објавила пјесму „Сиктер“, коју потписује композитор и продуцент Александар Милић Мили, и која броји више од 21 милиона прегледа до данас.

Зорану и њен тим је збунило зашто се Јутјуб одлучио на овај потез, јер разлози нису познати. Kако наводе, у споту се не појављује ништа што није примјерено, већ се на један духовит начин приказује оно што се дешава са омладином.

Млада пјевачица је прокоментарисала овај потез Јутјуба.

- Није ми јасна реакција Јутјуба, у споту нема ништа ружно и све је у плесу и моди, како је и замишљен. Надам се да ће се пјесма свидјети публици, што је најважније и заживјети на мојим наступима. Ја лично никада нисам ни пробала алкохол, осим у рум бомбонама- закључио је Зорана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:09