Rada Manojlović / -FOTO: STAR MAGAZIN
16/11/2022 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grandova pjevačica osula po političarima: Od naroda su samo napravili sirotinju

Nose stajlinge od 30.000 eura, piju vino od 8.000 eura, ali iz budžeta koje plaća ta ista sirotinja, kazala je Rada Manojlović

Folk pjevačica Rada Manojlović našla se na žestokom udaru brojnih Tviteraša nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi kako su njen bakšiš sa jednog privatnog slavlja s poda skupljali metlom.

- Da li znate da se bakšiš daje muzici? Šta vam je? To je moj posao. Ovo je smiješna i spontana situacija. Mislim da je mnogo bahatije što političari i posebno političarke otvoreno pi*aju po sirotinji. Nose stajlinge od 30.000 eura, piju vino od 8.000 eura, ali iz budžeta koje plaća ta ista sirotinja - počela je Rada.

Tviteraše je upitala da li je išta ukrala.

- Ne mogu da vjerujem dokle ćete više prozivati pjevače koji su milion besplatnih humanitarnih koncerata odradili i ne zna se koliko su uplatili za liječenje bolesnih- kazala je ona.

Zatim se osvrnula na političare, ali i na bivšu ministarku Zoranu Mihajlović. 

- Šta su uplatile Zorana, Danica, Darija? Mi ovo sve vratimo narodu. Šta vam političari vrate? Šta su vam dali? Osim što su napravili narod na sirotinju - zaključila je Manojlovićeva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:19