/ -Фото: Фејсбук
14/08/2021 u 18:02 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грандовка на удару критика: Правила пјена парти на костурници бранилаца Београда

Милица Павловић организовала непримјерену журку за коју није имала дозволу, са све Јеленом карлеушом

Фолк пјевачица Милица Павловић направила је прије неколико дана прославу поводом свог 30. рођендана, а забаву је уприличила на Kалемегданској тврђави, у Београду. 

Међутим, медији пишу да се Грандова звијезда мало занијела, па је на костурници бранилаца Београда окачила свој картонски портрет у природној величини.

Овим потезом навукла је гнијев својих колега, а овај поступак осудиле су многе јавне личности.

image
-Фото: Фејсбук

Поводом ове непримјерене прославе реаговало је и ЈП Београдска тврђава. У саопштењу се наводи да пјевачица није имала дозволу овог предузећа да организује прославу и скнави костурницу на коју је окачила свој портрет и играла испред њега све вријеме.

Из ЈП Београдска тврђава додају и како сматрају да је прослава рођендана организована на потпуно непримјерен начин, као и да ће покренути све мјере надлежности.

image
-Фото: Фејсбук

- Поводом медијских натписа о непримјереној прослави рођендана на Београдској тврђави, наше предузеће жели да истакне да нисмо дали дозволу за одржавање овог догађаја. Сматрамо да је прослава рођендана организована на потпуно непримјерен начин. Догађај је организовао један од наших закупаца - ресторан Kалемегданска тераса. Закупац нас није обавијестио о томе какав догађај су организовали и свака одговорност за оно што се догодило је на ресторану Kалемегданска тераса. Поводом овог случаја, ЈП Београдска тврђава покренуће мјере из своје надлежности - стоји у саопштењу ЈП Београдска тврђава.

Ова непримјерена журка организована је на Јакшићевој кули на Kалемегдану, гдје се налази костурница бранилаца Београда.

Пјевачица је у склопу рођендана имала и пјена парти, чиме је додатно оскрнавила ово културно добро. Међу званицама се нашла и Јелена Карлеуша. 

image

Фото: Фејсбук

-Фото: Фејсбук

Подсјетимо, на Калемегдану се налазе посмртни остаци учесника одбране Београда у Првом свјетском рату, односно током 1914. и 1915. године, који су након рата пронађени на обалама Саве и Дунава, као и на Дорћолу.

Тада је сахрањено 3.529 идентификованих и 1.074 неидентификована учесника одбране града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 20:26