/ -Фото: ФЕЈСБУК
19/05/2022 u 15:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Група Hurricane: Нема зле крви између нас, само хоћемо да данемо душом

Свака је имала прилику да се докаже и покаже, каже Сања Вучић

Сања Вучић, Ивана Николић и Kсенија Kнежевић од јесени неће више наступати као чланице популарног женског састава Хуррицане.

Дјевојке су сада одлучиле да проговоре о разлозима због којих су одлучиле да се растану, пише Блиц. 

- Наши људи воле да драматизују сваку ситуацију. Сваком колективу дође крај. Истекао нам је уговор, не мрзимо се међусобно и не бијемо се- започела је Kсенија, а Ивана се надовезала и нагласила да им је потребан одмор:

- Тешко је када кажеш “распадају се”. Уопште није тако. Радиле смо на иностраном тржишту, свашта се издешавало. Стварно нам је потребно да се мало одморимо и то је једина права истина. После “Фаворита” смо ушле у машину, нисмо имале предахе ни мало-истакла је она.

Сања Вучић тврди да су све три задовољне успјехом који су постигле.

- Од самог старта је било спекулација да нећемо дуго трајати. Успјеле смо доста за кратак период. Имамо једну Евровизију иза себе, неколико хитова, наступе... Женске групе се увијек повезују са неким тинејџ раздобљем, ми заиста имамо доста година, за неки такав концепт. Не кажем да је то разлог, али је можда неко моје унутрашње оправдање зашто треба доћи до неког разрешења. Неки фактори који дјелују можда маргинално када се скупе на једном мјесту, може да дође до кулминације. Задовољне смо свиме што смо урадиле и стварно мало да данемо душом- рекла је она. 

Ивана и Kсенија су остале недоречене о својим плановима у будућности након групе.

- У последње вријеме волим да се бавим ауторским дјелом и одлучила сам да им напишем прву пјесму уколико желе да наставе да се баве пјевањем. Нико их не познаје боље у музичком смислу од мене. Још један демант да постоји зла крв између нас- рекла је Сања.

Од када се група састала, кружиле су спекулације о њиховом растанку, а постојале су разне теорије. Једна од њих била је да Сања сматра себе најбољим вокалом и да су јој дјевојке само пратња.

- Онда не бих могла да издржим ни пола године да имам такав став. Ова група садржи чланице које доприносе на одређени начин. Свака је имала прилику да се докаже и покаже- закључила је Сања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 15:07