/ -FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES, STARSPOR
30/05/2022 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гудељ жели да запроси Анастасију на Ибици, Цеца у шоку: Не журите!

Треба прво да градиш каријеру, а како ћеш то успјети ако живиш у Шпанији? Имај своје парче хљеба, а брак ти неће побјећи, казала је Цеца својој ћерки

Млада певачица Анастасија Ражнатовић се толико заљубила у фудбалера Немању Гудеља да је после само три мјесеца везе спремна за брак.

-Баш се заљубила и вјерује да је он прави човјек за њу. Често иде код њега у Шпанију и блиска је са његовом сестром, братом и мајком. Да Немања има озбиљне намјере, показао је тако што је са цијелом својом породицом отишао у уторак да упозна Цецу. Та заједничка вечера Ражнатовића и Гудељових прошла је одлично - прича добро обавијештен извор "Информера" и додаје да су многи очекивали да Немања баш те вечери запроси Анастасију:

Гудељ ипак планира ускоро то да учини, можда већ за неколико дана кад буде отпутовао са Анастасијом на Ибицу. То луксузно путовање је његов поклон Анастасији за њен 24. рођендан.

Ипак, Анастасијина мајка фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић није баш одушљена овом информацијом. 

- Није ти паметно да се удајеш тако млада. Немања је диван, не могу ниједну ружну ријеч да кажем о њему, али немој да журиш са браком. Треба прво да градиш каријеру, а како ћеш то успјети ако живиш у Шпанији? Имај своје парче хљеба, а брак ти неће побјећи - казала је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 04:35