Халид Бешлић / - Скриншат
09/01/2022 u 21:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Халид Бешлић: Нећу да пјевам док људи леже по болницама

- У нека нормална времена имао сам по 10, 15, 20 свирки мјесечно. Откад је корона, било их је укупно десет. Десет наступа у двије године - рекао је пјевач

Пјевач народне музике Халид Бешлић говорио је о животу за вријеме пандемије, као и о томе како је цјелокупна ситуација утицала на његов посао.

- У нека нормална времена имао сам по 10, 15, 20 свирки мјесечно. Откад је корона, било их је укупно десет. Десет наступа у двије године - испричао је певач.

Каже да је мислио да ће пандемија проћи за неколико мјесеци и да за пола године од почетка пандемије није познавао никога ко је имао корона вирус. Затим је чуо за неколицину познаника, а сад је стање такво да и он данас живи у изолацији у страху од вируса.

- Већи проблем од саме короне је то што људи неће да се вакцинишу. Кад бисмо се сви вакцинисали, ублажили бисмо ширење вируса за 80, ако не и 90 посто. Увијек сам за то да се поштује све што научници кажу. Наравно да још има оних који говоре небулозе, причају да је вирус намјештаљка. Зар је од намјештаљке умрло неколико милиона људи на свијету? - сматра он и признаје да стрепи за своје најмилије.

- Шта ће бити, биће. Моје је прошло, само нека дјеца буду добро. И ово ће завршити, а важно је да сви до тада останемо здрави - рекао је Халид за за 24сата.хр.

У протекле двије године отказано му је педесетак наступа - од Истанбула, Дубаија, западне Еуропе, Америке, Канаде... А након тога је и он сам почео да одбија велике износе за наступе на приватним забавама.

- Не желим да пјевам док људи леже по болницама, нема тих пара, све сам одбио. Ја не треба да се доказујем, запјевам за своју душу кад ми дође и поштујем правила. Биће времена за песму, а остали нека раде шта им је воља - закључио је Бешлић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:22