Бред Пит и Марион Котијар / Бред Пит и Марион Котијар
07/07/2021 u 23:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хаљина Марион Котијар прављена чак 322 сата

Ипак, jедан од наjвећих скандала у ком се нашла повезан jе са миљеником жена Бредом Питом и његовим разводом од Анђелине Џоли

Глумица Марион Котиjар одушевила jе све у Кану када се поjавила у сребрноj хаљини необичног кроjа. За тоалету коjу jе добитница наjпрестижниjе глумачке награде Оскар том приликом понијела, било jе потребно чак 322 сати да би се направила.

Чувени фестивал у Кану окупио jе крем филмске елите из цијелог свијета. Све jе врвјело од раскошних тоалета познатих дама коjе као да су ове године имала додатну инспирациjу за своjа модна издања.

Jедна од оних коjа jе привукла огромну пажњу била jе славна глумица Марион Котиjар, коjа се на црвеном тепиху поjавила у необичноj сребрноj хаљини интересантног кроjа.

image

Фото Принтскрин

- Фото Принтскрин

Како преносе медији, а како је и сама глумица рекла, први пут jе хаљину видјела у jулу 2020. године на малоj презентациjи и истог тренутка се заљубила у њу.

– Изгледа као уметничко дјело – рекла jе Марион, а заправо у неку руку то и jесте, омаjући у обзир да jе за њену израду било потребно више од 322 сата рада.

Иначе, глумица поред запажених филмских улога и освоjеном Оскару за наjбољу женску улогу у филму "Живот у ружичастом" 2008. године, пажњу публике и шире jавности привлачила jе и голишавим сценама показавши нам неколико пута да jоj скидање до краjа не представља никакав проблем, као што jе био случаj у филму "Исмаелови духови".

Ипак, jедан од наjвећих скандала у ком се нашла повезан jе са миљеником жена Бредом Питом и његовим разводом од Анђелине Џоли, за коjи су неки окривили управо Марион. Наиме, они су 2015. године заjедно снимили филм "Таjна веза", коjи jе премиjерно приказан годину касниjе, баш када jе Бред обjавио вијест да се разводи, а и ван сета глумци су били поприлично блиски, што jе допринијело да се гласине о превари прошире брзином свјетлости.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:09