/ -FOTO: ATA IMAGES
02/02/2022 u 20:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Харис Џиновић огорчен на омладину: Сви телефоне у руке, па их они васпитавају

Не можеш 24 сата бити на телефону, очи ће ти испасти, поручује фолкер

Свједоци смо ситуације да друштвене мреже имају много удјела у васпитавању омладине, а баш таквог мишљења је и пјевач Харис Џиновић, чија ћерка је веома активна на друштвеним мрежама.

Иако пјевачева ћерка Ђина има намјеру да помогне својим вршњацима и да им користан савјет, Харис није баш увијек сагласан са свим њеним поступцима и потезима на социјалним платформама.

- Провокација има разних врста, не могу је спријечити, могу да кажем нешто па да се посвађам са њом. Највећа трагедија је што нам дјецу васпитавају управо друштвене мреже - каже Харис.

Подсјетимо, раније је Џиновић испричао да је противник друштвених мрежа, па том приликом истакао да не прати шта његова наследница ради. 

– Узму мобилни у руке и он их васпитава. Мобилни је главна ствар у смислу едукације. Ево, код мене сједи у соби и не изађе по цио дан да види шта ми радимо. Схватам ја да старији људи и родитељи нису интересантни, то је било и код нас. Једва смо чекали да им видимо леђа. Међутим, има и других ствари, не можеш 24 сата бити на телефону, очи ће ти испасти и онда та сликања и постављање на Инстаграм и тако даље. Ако је то главна преокупација, онда ја нисам паметан - испричао је Харис

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 22:15