Најлепши град, најљепша пјесма / -Најлепши град, најљепша пјесма
13/05/2022 u 10:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Харис Џиновић отвара фестивал "Наjлепши град, наjљепша пjесма"

Требиње ће од 20. до 24. августа бити домаћин првог фестивала народне музике "Скале"

Требиње ће од 20. до 24. августа бити домаћин првог фестивала народне музике "Скале" који ће се одржати под симболичним слоганом "Наjлепши град, наjљепша пjесма".

Прве фестивалске вечери, у суботу 20. августа, наступиће Харис Џиновић, а другог дана фестивала Требињце и госте из региона забављаће Жељко Самарџић. Последња два дана овог музичког догађаjа резервисана су за чак 40 имена младих и реномираних умjетника из региона, коjи ће изводити пjесме легендарних извођача народне музика коjи, нажалост, више нису са нама, али су оставили неизбрисив траг на музичком небу..

Харис Џиновић се на јучерашњоj конференциjи, медиjима обратио путем видео-линка када је открио да га за Требиње и Херцеговину вежу посебне емоциjе јер је његова мајка родом из Требиња.

"Наjлепши град, наjљепша пjесма" слоган jе великог музичког спектакла коjи ће на краjу љета бити право освjежење за све љубитеље добре музике.

– Конкурс за све заинтересоване извођаче биће обjављен на свим емитерима "Адриа-Jадран медиjске гупе" до краjа маjа, тако да ћу искористити ову прилику да позовем младе и талентоване музичаре да се приjаве и учествуjу у првом фестивалу народне и попларне музике у Требињу, коjи да напоменем ниjе такмичарског карактера - казала jе Коса Зотовић испред организатора.

"Адриа-Jадран" медиjска група фестивал организуjе у копродукциjи с "Радиом С" и под покровитељством "Телекома Србиjе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:00