ДЕЈАН МАТИЋ / - ФОТО: НОВА.РС.
21/01/2022 u 09:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хит изјава Дејана Матића: Возио сам ауто, то је за затвор

Мени се никад није угасио ауто кад крећем, ја да могу да возим, ја бих возио нон стоп. Кажу ми многи да би ми досадило, а ја мислим да не би никад, сматра пјевач

Пјевач Дејан Матић одувијек је био спреман за највеће лудости, па чак и да у аутомобилу провоза своје пријатеље.

Иако око себе има читав тим људи који воде бригу о његовој каријери, каже да вјерује искључиво самом себи.

- Ја се ослоним на менаџера, али и даље све држим у глави. Пошто сам ја дуги низ година, буквално од мојих почетака па до прије пар година био и менаџер и бубњар и пјевач, па ми је то негдје и остало, само још возач нисам био (смијех). Држим све то у глави, иако имам сјајну екипу која данас све добро организује. Кад хоћу да се одморим и посветим породици, ту су они, а овако све држим у глави“, истакао је Дејан за „Гранд Онлајн„, па открио да ли је тачно да је упркос томе што не види возио аутомобил.

- Јесам, али не бих о томе јавно, али било је. Нисам се ја хвалио, то су се хвалили моји пријатељи који су се са мном возили. Један мој пријатељ је рекао да дам то за новине, а ја се мислим какве новине, то је за затвор, иди бре, које новине - рекао је он кроз смијех.

- Мени се никад није угасио ауто кад крећем, ја да могу да возим, ја бих возио нон стоп. Кажу ми многи да би ми досадило, а ја мислим да не би никад - сматра пјевач. Мада се прича да је возио чак 40 километара, у шали каже да је то ипак било само на полигону -  додао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 05:51