Ilustracija / - UNSPLASH
08/06/2023 u 22:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 9. jun

Pročitajte šta vam poručuju zvijezde

Piše Olga Savić

OVAN

Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vrijedno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK

Dobijate informacije koje su povoljne, ali niste sigurni koliko smete da se radujete unaprijed. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dvije osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

BLIZANCI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpjeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK

Svjesni ste da su vam neke bitne promjene nadomak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom dijelu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Danas ćete biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sebi – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

DJEVICA

U poslu će se sve odvijati više ili manje korektno. U suštini – na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmakle tlo ispod nogu.

VAGA

Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste debelo pogriješili. Neka vam ovo bude nauk za drugi put. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa – mjerite riječi.

ŠKORPIJA

Možete se suočiti sa preprekom u planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

STRIJELAC

Dok ste sa jedne strane maksimalno aktivni i korektni kada su vaše obaveze u pitanju, s druge – osjećate veliko nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim saradnikom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu.

JARAC

Vaše rieči imaju težinu. Takođe – bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da dobro razmislite i napravite plan prije nego što izađete sa predlozima ili primjedbama. Voljena osoba će smatrati da ste danas neuobičajeno teški.

VODOLIJA

Dobili ste čvrste garancije po nekim pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osjećate nesigurnost. Prosto ne smijete da se radujete unaprijed jer se bojite da će se vaši planovi u poslednjem momentu izjaloviti. Mogućnost susreta koji će odisati intenzitetom.

RIBE

Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim saradnicima. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. U emotivnom segmentu – velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. oktobar 2023 20:40