Албина / - принтскрин
03/01/2022 u 13:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хрватска представница Албина добила утјешну награду од Евровизиjе

Краjем године, организатори Евровизиjе су на званичним страницама обjавили номинациjе за наjбољег извођача коjи се ниjе пласирао у финале, а хрватска представница Албина jе однијела побједу

Након прошлогодишње Евровизиjе многи гледаоци су сматрали да jе хрватска представница Албина Грчић незаслужено испала из такмичења и да jе требало да се пласира у финале. Краjем године, организатори Евровизиjе су на званичним страницама обjавили номинациjе за наjбољег извођача коjи се ниjе пласирао у финале.

„Ко не воли причу о искупљењу? У овогодишњем великом финалу ниjе било мјеста за све, али ви сада одлучуjете ко jе требао да прође“, написали су тада.

У тоj категориjи су номиновани jош дански Фyг оф Фламме, Монтаигне из Аустралиjе, Рафал из Пољске те Бени Кристо из Чешке, а хрватска представница Албина jе однијела побједу.

У коментарима испод те обjаве jавила се Албина и оставила емотикон срца. Обjаву су коментарисали многи фанови Евровизиjе.

"Правда за Албину. Боли ме срце што ниjе ушла у финале. Њен перформанс jе био вансериjски", "Да, Албина", "Заслужено", неки су од коментара, преноси Индеx.хр.

Док су многи задовољни што jе у тоj анкети побједу однијела Албина, било jе оних коjи мисле да jе у тоj категориjи требало да буде номинована и да побиједи Роксен из Румуниjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:12