Игор Дрвенкар / Кроација рекордс
18/03/2022 u 15:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Игор Дрвенкар започео соло кариjеру

Игор Дрвенкар, музичар и jедан од наjбољих мушких вокала, представио jе своj први сингл „За нас мjесто постоjи" с коjим почиње соло кариjеру

Игор Дрвенкар, музичар и jедан од наjбољих мушких вокала, представио jе своj први сингл "За нас мjесто постоjи" с коjим почиње соло кариjеру.

Многоброjна публика га jе упознала као пjевача групе Геа с коjом jе обjавио дебитантски албум "Jош те могу изненадити", а његов jе потенциjал врло брзо препознат у музичким круговима па jе често учествовао у великим проjектима попут "А страна" те мjузиклима "Ускрсли" и "Jesus Christ Superstar".

Одлазак у соло кариjеру Игор тумачи своjом жељом за свестрашношћу, jер не само да jе био фронтман групе већ и аутор поjединих пjесама, а признаjе како га осим пjевања занима и продукциjа те осмишљавање разних проjеката. С Кроациjа рекордсом потписао jе ексклузивни уговор, а нjегов први сингл "За нас постоjи мjесто" публика ће ускоро моћи и уживо чути на 69. Загребачком фестивалу.

-Сjедио сам у студиjу кад су ми Игор Ивановић и Марко Воjводић пустили пjесму. Отпjевала jе Ђорђиjа и то тако емотивно да ме одмах освоjила. Признаjем и очи су ми засузиле. Пронашао сам се у њоj и свиђа ми се та нека патња коjу у себи носи. Сигуран сам да ће се и публици свидjети. Сад су на реду припреме-казао jе Игор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jun 2024 09:31