/ FOTO YOUTUBE: TELEGRAF.RS TV
21/06/2022 u 19:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Игор Којић преболио Северину

Од када се развео од Северине, Игор се често може видјети у ноћним изласцима

Игор Којић се након развода од Северине Вучковић полако, али сигурно враћа момачком начину живота. Папарацо Курира фотографирао је сина Драгана Којића Кебе у ноћном проводу на једном београдском сплаву, гдје је уживао у наступу Ане Николић. 

На сплав је, како пише Курир.рс, дошао међу првима у друштву једног пријатеља. Они су све вријеме водили, рекло би се према изразу њихових лица, занимљив разговор, али су и ђускали у ритму хитова Николић.

Да је упознат с музичким опусом колегице своје бивше супруге Северине, видјело се и по томе што је неке њене пјесме пјевао од ријечи до ријечи, преноси Аваз.

А када је Ана направила паузу, Којић је пришао групи дјевојака у оближњем сепареу, које је мјеркао цијело вече. Наручио им је пиће, а онда се бацио и на мување, па је тако једној од дјевојака говорио нешто на ухо не скидајући осмијех с лица. И она је њему нешто причала.

У једном тренутку размијенили су бројеве телефона, пише Курир.рс, а затим се Игор вратио код свог пријатеља. Од када се развео од Северине, Игор се често може видјети у ноћним изласцима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

21. jun 2022 19:49