/ FOTO YOUTUBE: TELEGRAF.RS TV
21/06/2022 u 19:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Игор Којић преболио Северину

Од када се развео од Северине, Игор се често може видјети у ноћним изласцима

Игор Којић се након развода од Северине Вучковић полако, али сигурно враћа момачком начину живота. Папарацо Курира фотографирао је сина Драгана Којића Кебе у ноћном проводу на једном београдском сплаву, гдје је уживао у наступу Ане Николић. 

На сплав је, како пише Курир.рс, дошао међу првима у друштву једног пријатеља. Они су све вријеме водили, рекло би се према изразу њихових лица, занимљив разговор, али су и ђускали у ритму хитова Николић.

Да је упознат с музичким опусом колегице своје бивше супруге Северине, видјело се и по томе што је неке њене пјесме пјевао од ријечи до ријечи, преноси Аваз.

А када је Ана направила паузу, Којић је пришао групи дјевојака у оближњем сепареу, које је мјеркао цијело вече. Наручио им је пиће, а онда се бацио и на мување, па је тако једној од дјевојака говорио нешто на ухо не скидајући осмијех с лица. И она је њему нешто причала.

У једном тренутку размијенили су бројеве телефона, пише Курир.рс, а затим се Игор вратио код свог пријатеља. Од када се развео од Северине, Игор се често може видјети у ноћним изласцима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:37