Ilda s / - ILDA S
23/03/2023 u 20:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu

Iako nije otkrila do detalja o čemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje

Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca Šabana Šaulića, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne, ali i neke manje poznate pjesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje.

Iako nije otkrila do detalja o čemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje.

- Četiri godine mjerim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najljepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umjetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja djela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla, napisala je ona i dodala:

- Sve vrijeme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu- napisala je ona u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 22:15