/ - FOTO: INSTAGRAM
19/07/2022 u 19:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Indira Kolonija: Milo mi je prijatelj, a Lidija obožava sve moje pjesme

Jako su se dobro proveli na mom koncertu i ovom prilikom ih pozdravljam. Dođite ponovo, ja vas čekam, poručila je Indira

Hrvatska pjevačica Indira Levak, poznata po grupi Kolonija, često nastupa po Crnoj Gori, a pažnju javnosti privukla je u decembru prošle godine kad se fotografisala sa predsjednikom Crne Gore i liderom DPS-a Milom Đukanovićem.

- Pozdravljam mog dragog predsjednika, to je moj uistinu dragi prijatelj. Ja uvijek volim reći da je velika čast kad ti na koncert dođe predsjednik države- kazala je Indira za TV Adria. 

Dodala je da Đukanović voli njene pjesme, a i njegova supruga Lidija.

- Jako su se dobro proveli na mom koncertu i ovom prilikom ih pozdravljam. Dođite ponovo, ja vas čekam- poručila je Indira.

Levak se, podsjetimo, lani pohvalila da je Đukanović bio na njenom nastupu, poručivši da je za nju čast što joj je baš on došao na koncert.

Пјевачица позирала са Ђукановићем: "Има ли веће части"

 - Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države? Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji, hvala za koncert za pamćenje- navela je ona na Instagramu.

Portal Dana je tada objavio snimak iz kafića Velder, u Podgorici na kojem Đukanović daje bakšiš pjevačici Levak.

(ВИДЕО) Ђукановић у проводу у подгоричком локалу, наручивао пјесме

Đukanović je u jednom trenutku Indiri naručio pjesmu, a ona mu je poručila "Da budete najjači na svijetu, da samo pobjeđujete". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 13:28