/ -FOTO: FACEBOOK
22/12/2022 u 11:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Indira Radić za manje od dva sata pjevanja tražila 5.000 eura

Za nastup od dva bloka (po 45 minuta), Indira je tražila ovu frapantnu sumu novca, pa dogovor sa vlasnikom kluba na kraju nije postignut

​Folk pjevačica Indira Radić je već duže vrijeme u ilegali, u medijima se skoro uopšte ne pojavljuje, a nove pjesme rijetko snima.

Uglavnom obrađuje svoje stare hitove, prepjeva ih u novom aranžmanu i onda ih objavi na Jutjub kanalu, od čega vjerovatno ima pristojnu zaradu.

Ipak, nastupi joj izgleda ne manjkaju.

Nedavno je s Indirinim menadžerom kontaktirao vlasnik jednog kluba u zapadnoj Srbiji s namjerom da angažuje pjevačicu da pjeva kod njih za novogodišnje praznike, a kad je čuo njenu cijenu, bio je šokiran.

Prema riječima izvora, Radićeva i dalje traži 5.000 eura za nastup od dva bloka (po 45 minuta), a uz nju obavezno ide i cijeli bend, s kojim uživo izvodi isključivo svoje pjesme.

Vlasnik kluba je, prema riječima sagovornika Telegrafa, pjevačicinom saradniku rekao da većina pjevača koja kod njih nastupa izvodi i hitove drugih izvođača i pitao ga da li bi Indira pristala na to. Odgovor je bio "nikako, Indira pjeva svoje pjesme koje su veliki hitovi, ona nije klupska pjevačica".

Nakon toga, vlasnik kluba je pitao da se u tom slučaju koriguje cijena, jer je 5.000 eura veliki iznos s obzirom na to da će te noći doći samo ona publika koji voli Indirine pjesme, na šta su oni rekli da bi možda pristali, ali po uslovom da se koncert skrati ili na dva bloka po pola sata ili na sat vremena odjednom i da za to bude plaćena 4.000 eura.

Dogovor na kraju nije postignut.

Indira nije odgovarala na pozive, dok vlasnik kluba nije htio da da izjavu za medije. U neformalnom razgovoru potvrdio je saznanja, napominjući da je Indirin saradnik bio vrlo korektan prilikom pregovora i da on poštuje zahtjeve pjevačice.

Za sada, kako je rekao, koncert Radićeve još uvijek nije zakazan u toj diskoteci, ali isključuje mogućnost da će do toga doći. Ako se to i desi, očigledno biće to pod Indirinim uslovima.

Podsjetimo, Radićeva je krajem 2003. objavila album "Zmaj", koji ju je vinuo u sam muzički vrh, a i naredne ploče su odlično prolazile, svo do prije pet godina, kad je odlučila da povuče ručnu i povuče se u ilegalu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 07:20