/ Фото: Инстаграм
14/04/2022 u 21:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инфлуенсер Веселин промијенио плочу: Не уплаћујте ми паре за стан, пошло је све по злу

Популарни Инстаграмер каже да није ни хтио да отвори рачуне, него је пристао на наговор пријатеља

Инфлуенсер Владимир Зекић, познатији као Веселин, који је већ неколико дана у жижи јавности пошто је своје пратиоце замолио да му уплате сви по еуро како би купио стан у Београду, сада је промијенио мишљење. 

Инфлуенсер шокирао јавност: Пратиоце на Инстаграму молио да му купе стан!

Он је у јутарњем програму телевизије Прва замолио пратиоце да му више не уплаћују паре нарачуне јер очигледно тиме стаје на жуљ многима.

- То је била само шала која је пошла по злу. Ја сам урадио нешто што сви из ове бранше имају "од времена, па до сад". Ово је начин на који људи прате јутуб креаторе, инфлуенсере, блогере, и ако их воле и цијене, дају одређену своту новца, као неку врсту стимуланса, како би наставили да раде то што раде. И то је сасвим нормална појава и не знам што се дигла велика фрка - запитао се Веселин.

Како је казао, "размишљао је да ли да уђе у неки ријалити или да ли да се позајми код зеленаша". 

- Онда сам се нашалио и упитао пратиоце да ли је неко тајкун или скривени богаташ који би ми дао 50.000 еура, а да не морам да му вратим. Све је била интерна шала, али све је то отишлио по злу - испричао је јутјубер.

Додао је да није ни хтио да отвори рачуне, него је пристао на наговор пријатеља.

- Проблем је што ме људи сад оптужују да манипулишем масом и тражим нешто. Да сам такав, ја бих то раније урадио. Људи су почели да пројектују своје несигурности и злобу кад су видјели да ми други уплаћују новце- закључио је Веселин. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:35