/ - FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN
12/11/2022 u 21:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno

Ove godine su proveli zajedno dio godišnjeg odmora, zajedno se pojavljuju u javnosti, pa je jasno da je par odlučio da ljubavi da još jednu šansu

Jedan od najatraktivnijih poznatih parova, manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper, sve više vremena provode zajedno, a izvor blizak paru otkrio je da su spremni i da prošire porodicu.

Poznati atraktivni par četiri godine je bio u vezi u kojoj su dobili ćerku Leu De Sejn koja danas ima pet godina. U junu 2019. godine su se razišli.

Ove godine su proveli zajedno dio godišnjeg odmora, zajedno se pojavljuju u javnosti, pa je jasno da je par odlučio da ljubavi da još jednu šansu.

Iako su ih posle raskida povezivali sa drugim ljudima, ni Bredli ni Irina nisu imali ozbiljnu vezu. Par je takođe ostao u dobrim odnosima i dok su živjeli odvojeno, naglašavajući da cijene jedno drugo kao partnere u roditeljstvu.

-Nikada nisam razumjela termin zajedničko starateljstvo. Kada sam sa svojom ćerkom, ja sam 100 odsto majka, a kada je ona sa svojim tatom, on je 100 odsto njen tata- rekla je Irina Šajk u svom intervjuu za časopis El.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:38