Исак Шабановић
01/10/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Исак Шабановић: Био сам најпопуларнија звијезда Гранда без цента

Многи су мислили да ће управо он и однијети побједу у овом музичком такмичењу, међутим Исак каже да се он томе није надао

Финалиста прошле сезоне “Звезда Гранда” и један од фаворита за побједу тада Исак Шабановић својим вокалним способностима одмах се издвојио од осталих такмичара и придобио симпатије публике, prenosi Nova S.

Многи су мислили да ће управо он и однијети побједу у овом музичком такмичењу, међутим Исак каже да се он томе није надао.

Како је истакао вјеровао је да ће ући у финале, али не и да ће побиједити. Каже да је у то вријеме био јако популаран, али што се тиче финансијске ситуације никада му није било горе.

-Дуго нисам био свјестан шта се дешава око мене, ко сам сад ја… У једном тренутку сам био најпопуларнији момак који нема цента у џепу. Позајмљујем паре да одем у Београд. У једном тренутку схватиш да си ти ту као неки фаворит- рекао је Исак и додао:

-Ја сам од почетка знао да нећу побиједити, да уђем у финале и ђене ђене, али да побиједим… Сви око мене су причали да ћу побиједити, а ја сам знао да нећу, уопште се нисам разочарао ни пао психички што нисам први-рекао је Исак у емисији “Гранд магазин”.

Подсјетимо, он је недавно признао да му је цијена наступа сада  већа након што је освојио друго мјесто у поменутом такмичењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 18:48