Исак Шабановић / -Гранд онлајн
07/11/2021 u 12:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Исак Шабановић дао глас лику из цртаног филма

Његово име је увелико познато, препознатљив је и врло вољен и поштован у музичком свијету. Док слушамо његово Прво јутро и чекамо следећу пјесму сада можете овог младог пјевача слушати и као лика једног цртаног филма. Наиме, чаролији Енканто приче допринијеће музичари, глумци и глумице који својим гласовима додају боје већ шароликој и разноврсној магији колумбијске породице.

У улози баке на челу породице Мадригали нашла се чувена Злата Нуманагић, позната широм Југославије као Лола из серије "Срећни људи", глумица и певачица хита "Ти ми се тако свиђаш", Ђурђина Радић Ђикс, као и власница нумера "Среда" и предводница дјечијег "Хора Чаролија" кантауторка Леонтина Пат.

Први пут у улози синхронизатора опробао се учесник "Звијезда Гранда" Исак Шабановић као Камило, поред њега у Дизнијевој анимацији учествовала је и млада глумица Ана Вучић (Преживети Београд), као и бард српског глумишта Дубравко Јовановић (Лепа села лепо горе, Седам и по).

- Добио сам позив Срђана Чолића да пробамо тест воице да позајмим глас за једног од ликова новог цртаног филма за Диснеy и на дивно чудо после пет момака мој глас прошао и мени био изазов да се опробам и у томе. Лијепо искуство и стварно занимљиво. Мало је било теже него снимити пјесму, али ми се свидио рад и некако као мало дијете са осмјехом сам радио цртани којем ја дајем глас. Посебан осјећај, свакако - рекао је млади пјевач.

Анимирана прича о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном мјесту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дијете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцјељења, свако дијете, осим једно – Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина "нормална" Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:30