/ -FOTO: GRAND ONLAJN
25/12/2021 u 10:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Исак Шабановић: Не бјежим од љубави, желим да се заљубим

Нисам остварио много тога, али жеља ми је да неки велики концерт направим, открива млади пјевач

Другопласирани финалиста прошлогодишње сезоне такмичења "Звезде Гранда" Исак Шабановић каже да за дочек Нове године највјероватније неће радити па ће искористити слободне дане да са родитељима посјети Уједињене Арапске Емирате.

- Да ми је неко ово причао прије пола године ја не бих вјеровао, можда бих га и избио. Kад се пробудим у неком новом свету, а толико посла, градова сам обишао, ова година је била фул. Једно вријеме сам свима причао да сам све ово писао, не бих овако написао. Нисам остварио много тога, на примјер нисам избацио другу пјесму. Дај Боже, али не вјерујем да ће се то десити у 2022. години, да неки велики концерт направим, то је за сад само жеља, полако. Тако да имам много планова у наредној години - казао је Исан за Гранд онлајн. 

Иако неријетко прича о приватном животу, Исак је открио каква је ситуација на његовом љубавном пољу.

- Ја од тога не бјежим, наравно да хоћу да се заљубим, али последњих годину дана нисам одмарао, дао сам гас, бар што се тиче посла, а кад ми се све већ пружило, био сам у фазону дај да нешто урадим. Читав живот сам маштао негдје да одем, на примјер да се у децембру купам у мору, е то сад ја хоћу - рекао је пјевач и додао како ће прославити новогодишњу ноћ.

- Мислио сам да ћу да радим, мада не знам, још увек није потврђено. А ако се то не деси, тј ако не пјевам, дефинитивно прослављам празнике са родитељима, идем за Дубаи. То до сад нисам могао, сад ето хоћу - истакао је он.

Шабановић каже да се и са 26 година празницима радује као мало дијете.

- Kао мало дијете се радујем, без обзира што имам толико година. Увијек са мајком китим јелку, чак и поклоне имамо. Знате шта, колико год година имао, ја сам увијек најмлађи у породици, тако да испод јелке морају да буду поклони. Мајка је та која све организује, углавном макнемо завјесе и чекамо први снијег- закључио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:20