Isak Šabanović / -JUTJUB/GRAND PRODUCTION
24/10/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Isak Šabanović snimio spot u Americi

Kako je od takmičenja njegovao rok stil, tako je nastavio i sa novom pjesmom koja je već na prvo slušanje oduševila publiku

Pjevač i nekadašnji finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Isak Šabanović obradovao je publiku spotom za pjesmu "Svakoj sam po nešto dao", koji je sniman na nekoliko luksuznih lokacija u Americi. Svima je posebno zapala za oko glumica iz spota, pa se svi pitaju ko je ta djevojka. Kako je od takmičenja njegovao rok stil, tako je nastavio i sa novom pjesmom koja je već na prvo slušanje oduševila publiku.

-Ni jednoj nisam dao dio svoje duše, što je tebi pripadalo i kada se snovi ruše. A‘ l ni jednon nisam dao jedan dio naših snova što je nama pripadalo samo za jutra nova – glasi refren nove pjesme. Isak se potrudio i da vizuelno dočara poruku koju nosi ova balada, pa je dok je boravio u Americi na turneju uspio da snimi nekoliko spotova, a prvi je baš za pjesmu "Svakoj sam po nešto dao". Publika je odmah reagovala u komentarima, a svi tvrde da pjevač ima novi hit u rukama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:36