Брус Вилис / - фото: ЕПА
31/03/2022 u 13:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Испливали мучни детаљи борбе Бруса Вилиса са болешћу

У jедном тренутку су почели да користе дублера, и то не само за сцене акциjе, већ за већину сцена коjе jе требало да сними

Брус Вилис имао jе когнитивне проблеме током снимања филмова и ниjе могао да запамти реченице коjе jе требало да изговори, открио jе извор за Паге Сиx.

- Сви су знали да jе имао проблеме. Баш сви, глумци и цијела екипа. Породица jе ускочила, морали су да почну да брину о њему - додао jе извор, па наставио:

"Имао jе слушалице у ушима, преко њих jе слушао што треба да каже. Због тога jе било jако тешко радити с њим."

У jедном тренутку су почели да користе дублера, и то не само за сцене акциjе, већ за већину сцена коjе jе требало да сними.

- Постало jе очито да има проблема. За барем jедан проjекат у коjем jе Вилис био, његово време у сценама jе смањено због проблема. Снимао би по три дана - рекао jе извор и додао да су филмови некад снимани ближе глумчевоj кући како би му било лакше.

Подсјетимо, Брусова бивша супруга Деми Мур недавно jе обавестила jавност да Брус има афазиjу, односно поремећаj говора. Само неколико дана касниjе, открила jе да ће се Вилис у потпуности повући из света глуме.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:11