Ана Ђурић Констракта / - фото: Инстаграм
06/03/2022 u 13:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Из Србије у Торино - Констракта и побједа на Пјесми Евровизије

Пјесма о здрављу постала је један од фаворита после првог наступа на "Пјесми Евровизије 2022". Описују је као нешто ново, другачије и актуелно

Из Србије у Торино на Пјесму Евровизије одлази Констракта. Песма "In corpore sano", побиједила је на овогодишњем такмичењу "Пјесма за Евровизију 2022". О њеном наступу и музици на друштвеним мрежама пише се од када се појавила. После отпјеване победничке пјесме Констракта је говорила за Дневник РТС-а.

- Код мене је сада хаос у глави и уопште не знам шта да издвојим из тог хаоса. Било је времена за размишљање и шетње по блоковима Новог Београда, тако да се ту свашта посложило, као што је и ова песма слојевита. Свашта ту има - рекла је Ана Ђурић Констракта, после побједе. 

Пјесма о здрављу постала је један од фаворита после првог наступа на "Пјесми Евровизије 2022". Описују је као нешто ново, другачије и актуелно. Иако је неколико сати пре финала дошла до првог места на трендинг листи на Јутјубу, умјетница истиче да није размишљала о побједи. 

- Било је неочекивано до синоћ, а онда се десила неочекивана хистерија - истакла је Констракта.

Такве реакције и позитивни коментари преплавили су друштвене мреже. Констракта је прве честитке после побједничког наступа добила из РТС-а.

Констракта ће на Песми Евровизије у Торину наступаће 12. маја 2022. године. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:26