Јадранка Барјактаровић / - ра
06/09/2021 u 11:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јадранка Барјактаровић сада љути другу страну пјесмом "Српкиња је мене мајка родила"

На Инстаграму је освануо снимак на коме се јасно чују ријечи ове нумере, а док је пјевала, Јадранка је дизала руке увис и лагано играла

Црногорска пјевачица Јадранка Барјактаровић, којој је забрањен улазак у Србију, јер је пјевала "Не може нам нико ништа јачи смо од Србије", сада је наљутила и другу страну, јер је на једном наступу на приморју запјевала хит Индире Радић "Српкиња је мене мајка родила",.

Ти су корисници једне Инстаграм странице протумачили као њену карту за повратак у Београд.

На овој друштвеној мрежи освануо је снимак на коме се јасно чују ријечи нумере, а док је пјевала, Јадранка је дизала руке увис и лагано играла. На стихове "Све да волим, она ме учила", Јадранка је руком показала у правцу присутних

Испод објављеног снимка стоје емотикони који плачу од смеха уз коментар да Јадранка тражи пут ка Србији.

- Какав прелаз, завршила се сезона код нас па би сад мало у Београд. Е, Јадранка - написано је на Инстаграму, а коментари су се само низали један за другим.

- Вратила се на фабричка подешавања. Сад неће моћи више ни за ДПС да пјева, нагрдисте је, људи - само је дио онога што стоји испод објаве.

- Знаш како је, пара врти гдје бургија неће, дјевојка пјева шта јој плате - настављали су огорчени корисници Инстаграма.

(Курир)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 21:41