/ - FOTO: DAMIR DERVIšAGIć
08/07/2022 u 12:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Janketić odbio da glumi Lukasa: Držim do etike

Marko kaže da mu je žao što neće Lukasa ovjekovečiti na filmskom platnu, jer vjeruje da bi mu dobro legla ta uloga

Aca Lukas, koji je prošle godine objavio autobiografsku knjigu pod nazivom "Ovo sa ja", odlučio je da događaje iz svog života zabeleži i prikaže na filmskom platnu.

Nedavno je otkrio da će njega glumiti Marko Janketić, a poznati srpski glumac sada je otkrio da se to ipak neće desiti. Marko je za medije priznao da je morao da odbije ulogu Lukasa, jer mu se termini snimanja poklapaju sa ranije dogovorenim projektom.

- Lukasa mora da odigra neko ko ima mu*a. Onaj ko bude izabran umjesto mene, taj zadatak treba da odradi hrabro i sa mud*ma. Film ima odličan potencijal, a mnogi ga potcjenjuju jer se bavi estradom. Aca živi jedan 'rokenrol' kao malo ko u ovoj zemlji, a to je uzbudljivo za ekranizaciju. Lukas je rekao da ne očekuje da ga u filmu prikažu kao Nikolu Teslu ili Novaka Đokovića, već kao čoveka od krvi i mesa, priča Janketić za Informer.

"Nisam pobjegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije 'Pasjača', koja će se raditi u isto vrijeme kada i 'Kafana na Balkanu', tako da nisam uspio da stignem na obje strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem, naglasio je.

Marko kaže da mu je žao što neće Lukasa ovjekovečiti na filmskom platnu, jer vjeruje da bi mu dobro legla ta uloga.

"Nemam vremena da žalim za bilo čim, idem dalje. Mislim da bih se odlično snašao u ulozi Lukasa, ali šta je - tu je. Reditelju Nikoli Zdravkoviću i cijeloj ekipi želim mnogo sreće i da naprave dobar film i istoimenu seriju", poručuje glumac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. jun 2023 20:24