/ - FOTO: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
19/09/2022 u 12:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom: Kritikuje me da ćerku učim pogrešnim stvarima

Novak i Jelena imaju i slične ali i potpuno različite pristupe djeci

Naime, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković ugostiće dr Šefali Sabari, vodećeg svjetskog stručnjaka za roditeljstvo, za koju je i sama rekla da joj je promijenila poglede na roditeljstvo.

Povodom velikog događaja Jelena je nedavno posetila hrvatsku metropolu i u razgovoru za Story.hr između ostalog otkrila koje su omiljene aktivnosti najmlađih članova porodice Đoković.

- Imam stvarno vrlo lijepih trenutaka s djecom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže „lego-kockice“ i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije. Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umjetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gdje je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje-  ispričala je Jelena.

Kako je i sama izjavila, Novak i ona imaju i slične ali i potpuno različite pristupe djeci:

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje djece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rješavamo. Vjerujem da nam je mnogo lakše, jer počinjemo od istih vrijednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo- rekla je supruga najboljeg tenisera svih vremena i otkrila da se ona i Đoković ne slažu u mnogo čemu kada je vaspitanje njihove djece u pitanju.

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negdje sam ja više vremena provodila sa djecom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negdje željela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem, i to sve više i više- kaže Jelena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:59