jelena kosotv / -JELENA KOSOTV
19/10/2021 u 14:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Костов спремила двије нове пјесме

Сад планирам да се више посветим каријери јер сам доста одмарала, и превише, једно вријеме сам се дистанцирала до те мјере да су људи почели да ме критикују

Пјевачица Јелена Костов након дуже дискографске паузе недавно је објавила пјесму "То ти је завршено" која је сјајно прошла код публике. Инспирацију за нумеру је, како је открила, нашла баш у Црној Гори гдје је радила љетос али и одмарала.

- Ставрно није фора пјесма је добила име апсолутно на конто вас из Црне Горе, Марко Цветковић који је урадио пјесму и Вуксан Билановић су је радили и онда је само тај дио последњи био проблем шта стваити за крај рефрена. Марко је дао предлог да стави управо То ти је завршено и Вуксан се сложио да је то баш фора. Тако је та ријеч упала и мени је то најзвучније и најупечатљивије у цијелој пјесми - објаснила је Јелена.

Боравак у Црној Гори је искористила како би снимила неколико кадрова са нашег приморја.

- Пјесма говори о томе како је љето, сви путујемо негдје, пасош нам је пун печата и јако је занимљива. Чудна је, имате утисак да слушате као ово што се сад слуша а онда долази до потпуног преокрета на крају и пјесма добија другу димензију и то је оно што ме купило. Наравно да сам морала да дођем до Црне Горе да снимим неке кадрове за спот јер сам жељела да испратим ту цијелу причу. Три године је прошло од кад сам избацила пјесму "Понекад" и у међувремену нисам ништа снимила јер ме ниједна пјесма није дотакла. Ову кад сам чула одушевила сам се, није ми се десило до сад да ми се нека моја пјесма допадне. По цијели дан је слушам-била је искрена пјевачица.

Јелена је љето искористила за бројне наступе али и рад у студију, па сад како каже, има двије готове пјесме које су спремне да угледају свјетлост дана.

-Двије пјесме су спремне и чекају да се издају, међутим нисам могла овој да одолим, непланирано је улетјела у мој живот и онда је избила на прво мјесто. Сад планирам да се више посветим каријери јер сам доста одмарала, и превише, једно вријеме сам се дистанцирала до те мјере да су људи почели да ме критикују. Али, жељна сам била да мало одморим и напуним батерије а и људи не воле кад се стално појављујеш на телевизији без разлога, причаш све исто у круг. Боље је кад се појавиш после дуже времена али са квалитетном пјесмом - казала је Јелена.

Пјевачица истиче да је данас тешко опстати у музичкој индустрији.

-Ми се сви трудимо заиста и тешко је данас кад има толико пуно пјесама опстати, али она добра и квалитетна увијек нађе пут до публике. Вјечита дилема је била увијек и када издати пјесму да ли је боља зима или љето али увијек дођемо на исто. Ако је пјесма добра онда је небитно да ли је децембар, март или август. Љетос су сви издавали пјесме јер смо сви чекали да се деси неко боље вријеме, превише је било нервозе, људима је било мука од свега.Чак се нису радовали ни неким пјесмама и онда је џаба ако пјевач уложи све и та енергија се не осјети - закључила је Јелена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:09